Decorează-ți biroul de acasă cu 20% reducere

Dacă tot ți-ai adus biroul acasă, profită de reducerea noastră de 20% la toate produsele și decorează-l cu un fototapet care să te înveselească sau cu un tablou care să te inspire.

Istoria ne-a învățat că reușita unei resetări necesită unelte noi. Necesită mentalități noi, idei noi, obiecte noi și prieteni vechi de încredere. Cei mai mulți ne-am mutat biroul acasă, dar câți dintre noi am depus un minim efort pentru a-l redecora conform noii destinații? La început, am sperat că este doar ceva temporar. Pentru câteva săptămâni. A trecut un an.

Alege un fototapet sau un tablou, adaugă-l în coș, folosește cuponul de reducere RED20 și trimite-ne comanda! Curaj. Împreună vom reuși.

Folosește cuponul de reducere

Reducerea se calculează automat în pagina coșul de cumpărături după ce ai adăugat codul de reducere RED20.

Prezenta campanie este valabilă până la date de 1 martie 2021.

Tablouri canvas

Tablourile noastre sunt imprimate pe bumbac 100% sau pânză texturată cu aspect „crăpat” asemănătoare vechilor pergamente, laminat cu textil nețesut, care asigură o separare foarte bună a detaliilor și o saturație excelentă a culorilor. Pânza este rezistentă la rupere și la întindere, la temperaturi extreme de -6 ℃ sau 70 ℃ cât și la agenți externi din mediul înconjurător. Totadată, ea îndeplinește cererile actuale privind nerăspândirea flăcărilor și cele de protecție a mediului (nu contine cadmiu).

Printul este de cea mai bună calitate. Se realizează în detalii foarte fine, cu certificare GREENGUARD Gold. Acest certificat asigură faptul că cerneala îndeplinește unele dintre cele mai riguroase și compresive standarde din lume privind emisia scăzută de compuși organici volatili (COV) în aerul de interior. Pe lângă utilizarea în condiții de siguranță, fără folosirea unui echipament special de ventilare sau de protecție a mediului, certificatul GREENGUARD Gold include și factori de siguranță care asigură că un produs este acceptabil spre folosire în medii școlare și spitale.

Cerneala utilizata este durabilă, rezistentă la zgârieri. Poate rezista în aer liber până la 3 ani fără laminare. Ea este, de asemenea, ideală pentru producerea de materiale grafice ce necesită tehnici de finisare obișnuite deoarece oferă o mare rezistență la zgâriere în timpul efectuării acestora.

Cadrul (sasiul) este confecționat dintr-un lemn, selectat special pentru această utilizare. Pânza este întinsă integral pe sasiul din lemn, ne mai fiind necesară o altă ramă suplimentară. Ultimul proces este aplicarea unui lac protector ce întârzie decolorarea cauzată de expunerea printului la razele UV și protejează imaginile împotriva zgârieturilor, amprentelor, umidității, prafului sau a altor contaminări.

Înalta durabilitate a elementelor utilizate permit tablourile noastre High Class să fie ideale pentru utilizare atât pentru interior, cât și pentru exterior.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *