Caracteristici tablouri

Noi ne-am axat pe produse de cea mai bună calitate, care să poată depăși cerințele și așteptările clienților.

Pornind de la premisa că un client mulțumit va reveni cu o nouă comandă sau ne va recomanda altor persoane, noi ne-am ales parteneri pentru care calitatea este mai presus de preț. Astfel, încă de la început, am refuzat să facem compromisuri doar din dorința de a obține un preț mai mic, ci dimpotrivă am căutat parteneri împreună cu care să putem obține produse de calitate ridicată la prețuri accesibile.

 

Pânza

Tablourile noastre sunt imprimate pe o pânză vinil texturat cu aspect „crăpat” asemănătoare vechilor pergamente, laminat cu textil nețesut, care asigură o separare foarte bună a detaliilor și o saturație excelentă a culorilor. Pânza este rezistentă la rupere și la întindere, la temperaturi extreme de -6 ℃ sau 70 ℃ cât și la agenți externi din mediul înconjurător. Totadată, ea îndeplinește cererile actuale privind nerăspândirea flăcărilor și cele de protecție a mediului (nu contine cadmiu).

Imprimare

Printul este de cea mai bună calitate. Se realizează în detalii foarte fine, cu certificare GREENGUARD Gold. Acest certificat asigură faptul că cerneala îndeplinește unele dintre cele mai riguroase și compresive standarde din lume privind emisia scăzută de compuși organici volatili (COV) în aerul de interior. Pe lângă utilizarea în condiții de siguranță, fără folosirea unui echipament special de ventilare sau de protecție a mediului, certificatul GREENGUARD Gold include și factori de siguranță care asigură că un produs este acceptabil spre folosire în medii școlare și spitale.

Cerneala utilizată este durabilă, rezistentă la zgârieri. Poate rezista în aer liber până la 3 ani fără laminare. Ea este, de asemenea, ideală pentru producerea de materiale grafice ce necesită tehnici de finisare obișnuite deoarece oferă o mare rezistență la zgâriere în timpul efectuării acestora.

Înrămare

Cadrul (șasiul) este confecționat dintr-un lemn, selectat special pentru această utilizare, care a fost supus la două tratamente. Primul tratament este de ignifugare care îi oferă o rezistență mai mare la foc și o viteză mai redusă de propagare a unui potențial incendiu. Al doilea tratament este împotriva insectelor, a ciupercilor și a mucegaiului. Pânza este întinsă integral pe șasiul din lemn, ne mai fiind necesară o altă ramă suplimentară.

Înalta durabilitate a elementelor utilizate permit tablourile noastre să fie ideale pentru utilizare atât pentru interior, cât și pentru exterior.