Tablouri canvas personalizate

Realizăm tablouri canvas personalizate cu imaginea dvs, dintr-o piesă, trei sau cinci piese. Printul se realizează în detalii foarte fine, cu certificare GREENGUARD Gold.

Indiferent cât ne-am strădui să mărim numărul de modele de tablouri canvas, cu una / trei sau cinci piese, este imposibil să acoperim toate preferințile. Scopul unui tablou este să ne aducă un sentiment de nostalgie, de pace şi linişte interioară. De ce tablourile cu bunicii reușesc să ne atingă emoțional? Deoarece, atunci când le privim, ne aducem aminte de toate amintirile plăcute petrecute în bătătura lor. De ce atunci când ne mutăm, după o triere minuțioasă, păstrăm câteva tablouri? Pentru că ele sunt porți magice către amintiri pe care dorim să le menținem vii.

tablouri personalizate

Tablouri canvas personalizate:

  • Acest portret nu este unul întâmplător. Este tabloul bunicului meu. Al bunicului care m-a învățat importanța omeniei în aceste vremuri anevoioase. De fiecare dată când sunt trist mă uit la zâmbetul lui discret. De fiecare dată când sunt vesel mă uit la el și-i mulțumesc.
  • Acest peisaj nu este de la mare. Nu sunt valuri. Este de la munte. Sunt nori. Sunt nori văzuți de sus. De noi. După ce am urcat împreună pe acel vârf. A fost cea mai importantă zi din viața noastră. Acolo sus, m-am așezat în genunchi, mi-am adunat toate puterile ce-mi mai rămăsese și am întrebat-o. A spus … da.
  • Acești copii sunt nepoții noștri. Fiecare cu tabloul lui. În fiecare an, de sărbători, vin cu câte un tablou nou. Vor să se mândrească cu cât au crescut fiecare. Vrei să-ți spun un secret? Am păstrat toate tablourile cu ei. Ne sunt atât de dragi.
  • Fiecare tablou are povestea lui. De exemplu, acest tablou cu cai l-am primit în urmă cu 5 ani de ziua mea. Atunci, dorința de a vedea o herghelie de cai sălbatici în libertate era un vis. A devenit dorință. În această vară, a fost realitate. Persevrență

Alege-ți fotografia sau fotografiile dorite și contactează-ne!

Caracteristici tablouri canvas personalizate

Tablourile noastre sunt imprimate pe bumbac 100% sau pânză texturată cu aspect „crăpat” asemănătoare vechilor pergamente, laminat cu textil nețesut, care asigură o separare foarte bună a detaliilor și o saturație excelentă a culorilor. Pânza este rezistentă la rupere și la întindere, la temperaturi extreme de -6 ℃ sau 70 ℃ cât și la agenți externi din mediul înconjurător. Totadată, ea îndeplinește cererile actuale privind nerăspândirea flăcărilor și cele de protecție a mediului (nu contine cadmiu).

Printul este la o calitate superioară. Se realizează în detalii foarte fine, cu certificare GREENGUARD Gold. Acest certificat asigură faptul că cerneala îndeplinește unele dintre cele mai riguroase și compresive standarde din lume privind emisia scăzută de compuși organici volatili (COV) în aerul de interior. Pe lângă utilizarea în condiții de siguranță, fără folosirea unui echipament special de ventilare sau de protecție a mediului, certificatul GREENGUARD Gold include și factori de siguranță care asigură că un produs este acceptabil spre folosire în medii școlare și spitale.

Cerneala utilizata este durabilă, rezistentă la zgârieri. Poate rezista în aer liber până la 3 ani fără laminare. Ea este, de asemenea, ideală pentru producerea de materiale grafice ce necesită tehnici de finisare obișnuite deoarece oferă o mare rezistență la zgâriere în timpul efectuării acestora.

Cadrul (sasiul) este confecționat dintr-un lemn, selectat special pentru această utilizare. Pânza este întinsă integral pe sasiul din lemn, ne mai fiind necesară o altă ramă suplimentară. Ultimul proces este aplicarea unui lac protector ce întârzie decolorarea cauzată de expunerea printului la razele UV și protejează imaginile împotriva zgârieturilor, amprentelor, umidității, prafului sau a altor contaminări.

Înalta durabilitate a elementelor utilizate permit tablourile noastre High Class să fie ideale pentru utilizare atât pentru interior, cât și pentru exterior.