website in curs de actualizare - nu se primesc comenzi

Modalități de plată

IN PREZENT, STOCUL DE PRODUSE SE AFLA IN CURS DE ACTUALIZARE.
VA RUGAM SA FACETI PLATA IN AVANS CU O.P. DOAR DUPA CE ATI PRIMIT CONFIRMAREA NOASTRA CA PRODUSUL DORIT SE AFLA PE STOC.

Se acordă o reducere de 5% pentru fiecare comandă plătită online.

Pentru adăugarea reducerii se folosește cuponul : plata online

Plată online cu sistemul de plată euplatesc.ro

EuPlătesc.ro dispune un sistem de gestiune a plăților electronice efectuate cu ajutorul cardurilor bancare, emise oriunde în lume sub sigla Visa sau MasterCard. Sistemul proprietar de tranzacţionare folosit de către EuPlătesc.ro utilizează soluţii anifraudă avansată care, împreună cu sistemul „Verified by Visa” de la VISA şi „MasterCard SecureCode” de la MasterCard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică. EuPlătesc.ro vă oferă o soluţie de tranzactionare rapidă, solidă şi sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

Datele cardului dvs de plată nu vor fi accesibile și nici nu vor fi stocate de către site-ul fototapet-tablouri.ro, ci doar de către instituția de autorizare a Tranzacției sau de o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a cărei identitate veți fi informat anterior introducerii datelor.

Plata online cu OP

Plata se mai poate efectua direct în următorul cont, în baza facturii proforme emise după confirmarea comenzii.
• BIMAG DROPSHIPPING SRL
• IBAN RO32BTRLRONCRT0397928001
• deschis la BANCA TRANSIVANIA FOCSANI

Produsul va fi expediat după ce se va face dovada plății.